lauantai 11. elokuuta 2012

Kunigatarhilloa



 

Nyt kun vadelmia on ja mustikoitakin, kun vaan löytää kannattaa tehdä "kunigatarhilloa" yhtä paljon vadelmia ja mustikoita. Keitetään hillosokerin kanssa. Laitoin myös vähän marmelaadisokeria niin tulee kiinteämpää. Aah!! mitkä ihanat aromit. Kaurapuurokin maistuu kuninkaiden herkulta , kun tätä hilloa laittaa lusikallisen puuroon. Tein myös pikapiirakan. Sekoitin 100g pehmeää voita, 2dl vehnäjauhoja, 1,5 dl sokerii ja yhden kananmunan vielä leivinjauhetta 1tl ja taikina piirakkavuokaan. Päälle kunigatarhilloa ja löysin sitruunarahkapurkin jääkaapista, sekoitin lorauksen maitoa ja 2rkl perunajauhoja, kaadoin piirakan päälle ja uuniin. Kyllä tuli herkullinen piirakka.

4 kommenttia:

  1. Taidan kohta joutua minäkin turvautumaan hillon keittoon, kun pakkaseen ei kohta enää mahdu mitään, mutta marjoja vain pukkaa. Kiitos piirakkaohjeesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nitä marjoja nyt on vadelmia olen poiminut väh. 30 litraa. ja vielä näyttää olevan. On se ihan mukavaa, vaikka se noukkiminen ei ole mitään himohommaani:)

      Poista
  2. Kivaa kun laitat reseptejä. Joko kukkii pasuuna.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo