lauantai 29. toukokuuta 2010

Raparperipiirakka

Ruisraparperipiirakka

Täyte:
0,5 l raparpelipaloja
1,5 dl fariinisokeria tai tav. sokeria
0,5 dl vettä
1rkl perunaj.
Taikina:
100g voita
1dl sokeria
1 muna
0,5dl vettä
2dl vehnäjauhoja
1dl ruisjauhoja
1tl leivinjauhetta


Mittaa kaikki täyteainekset kattilaan ja kiehauta ne kokoajan sekoittaen. Anna jääähtyä.
Sekoita pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna ja vesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisä seos taikinaan.
Painele taikina piirakkavuokaan. Jätä osa taikinasta pintaa varten. Kaada täyte vuokaan ja aseta lopputaikina pinnalle. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa 25min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo