tiistai 22. joulukuuta 2009

Euranrinkilät


Euranrinkilät; 2dl kermaa, 200gr voita, 400g vehnäjauhoja, peukalonpään kokoinen pala hiivaa. Kädenlämpöiseen kermaan lisätään hiiva, jauhot ja pehmeä voi. Annetaan olla viileässä puol tuntii. Palotellaan 60 palaan ja pyöritellään tankoiksi n. 28cm. Pyöritellään sokerissa ja muotoillaan rinkeliksi. Paistetaan 175ast. n. 15min.

1 kommentti:

  1. Kauniita rinkilöitä Minäkin tein Euran rinkilöitä ja juuri ja juuri tunnistaa ne Euran rinkilöiksi, mutta maku on hyvä

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat minua:)

Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

Tunnustus Eijalta

Tunnustus Eijalta
KIITOS!

Kiitos Eijalle

Saatu Tainalta ystävänpäivänä 14.2. KIITOS!


Hae tästä blogista

gallery

Quilting Gallery Logo